Mirë se erdhët

"Intergrim por jo asimilim" është kjo moto e Dora dorës

Dora dorës është një shtëpi e kulturës , ku organizon aktivitete për ruajtjen e kultivimin e kulturës shqiptare si dhe realizimin e projekteve për integrimin në shoqërin ku jetojm..

Shoqata ju drejtohet qytetarëve shqipëfoles, ku edhe punon në realizimin e projekteve në interes të gruas shqiptare e fëmijëve.

Vjeshta 2009 për Dora dorën fillon me një kapitull të ri, me riforcimin , strukturimin e organizimin e ekipës ku edhe e bën angazhimin të një bashkpuntore.Kemi edhe lokalin me një hapsir më te madhe fal perkrahjës së Komunes së Huy e Region Wallon.

Expo Un autre Regard. Photo Dora dores.